zdravi veganski recepti in prigode materinstva

Zima, adijo!

Zima, adijo!

Nekam moram zapisat tole našo zimsko ‘dogodivščino’… Tale zima je bila najhujša EVER. Še hujša od lanske, pa smo imeli doma 2 tedna starega dojenčka, ki se je nalezel nečesa od bratca, kljub vsej možni pazljivosti… Ampak letos! Nisem vedela, da je lahko še slabše.

Starejši škrat je šel v vrtec. Tam do danes ni zdržal en cel teden. Polnih 5 dni. Enostavno je kar naprej zboleval.. na začetku malo smrkanja pa tako, potem vmes pa kar nekaj, vročina, glavobol, bruhanje, pikice, ki so srbele. Seveda sem ga peljala pokazat pediatrinji, ampak ugotovili nismo nič. Najprej sum na škrlatinko, ampak testi so bili negativni, kri ok, CRP nizek. Kaj za vraga!?

In tako.. par dni v vrtcu potem en teden doma, vrtec, dva tedna doma, vrtec, 1 mesec doma, vrtec…. DIFUZOR! Ja, tu nekje vmes sem dobila svoj prvi difuzor. Joj, kako mi je žal, da nisem prej vložila v to. Nisem si mislila, da je lahko taka razlika.  Prej sem oba mazala, OnGuard, Breathe, občasno kombinacija s Frankincense.. ampak to je bilo kar naporno, slačit, mazat, oblačit, pa vedno jima ni ravno pasalo…. in po nekaj dneh nisem več mazala. Difuzor pa sem vklopila in pustila delovati 3 ure oziroma ves čas.. notri OnGuard, Breathe, občasno sivka, ko sta nekaj pokašljevala – ponoči. In vsakič hitreje sta se pobrala. Nazadnje je tisto, kar je prej trajalo 1 teden, trajalo samo 2 dni! In nazadnje, ko je revež spet imel glavobol in potem bruhal, sem mu dala v difuzor DigestZen. Vau, po 15 minutah je bil boljše. Skoraj 100% boljše. In odkar difjuzam Breathe, se mu je začelo iz nosu izločat pravo bogastvo…

Neskončno vesela sem in hvaležna za ta difuzor. Kaj takega si ne bi mislila, če ne bi opazila. Zato, če so ti všeč olja, če še kolebaš in razmišljaš… ni treba več. Kupi difuzor, resno. Toplo priporočam za vse, ki ste si blizu z naravnim, ki uporabljate olja ali vas zanimajo, za vse, ki želite poskusiti skrajšati čas bolezni… Nora zadeva. Kljub vsemu, sem najbolj vesela, da gre zima h koncu… Dost je blo.

Difuzor lahko naročite tukaj.