zdravi veganski recepti in prigode materinstva

O meni

O meni

 

Živjo!

Vesela sem, da si našel/našla spletno stran Mami je doma. Najbolje, da se malo predstavim. Sem Adriana. Mami. (Še vedno) skoraj žena. Rada kuham in pečem, eksperimentiram. Rada tudi fotografiram, pravo hrano, ki jo skuham za pojest. Svojo prvo objavo sem napisala leta 2014 in niti v sanjah si nisem predstavljala, da lahko moji zapisi dosežejo toliko ljudi. Toliko, da je pred tabo čisto nova spletna stran!

Na spletni strani najdeš veganske recepte, večinoma v zdravih preoblekah. Življenje me je do veganstva pripeljalo po zanimivi poti in vsak dan sem hvaležna, da je tako. Verjamem, da se vse zgodi z namenom, v vsakem slabem lahko vidimo nekaj dobrega, razlog se nam slej ko prej razkrije.

Obožujem svoja dva fanta, za katera najraje pripravljam zdrave in okusne obroke., obožujem naše jutranje stiskanje v postelji in večerne pogovore pred spanjem. Biti mama je tako lepo, čeprav v kakšnem momentu sigurno razmišljam o tem kako je težko, se smilim sama sebi, padem ven, skoraj obupam… A nekako vedno najdem pot iz tega, delam na sebi in se učim. Vsak dan.

Skozi svojo pot pisanja in ustvarjanja sem se ogromno naučila o sebi, našla sem svoje skrite strasti in morda tudi nekatere talente. Navdušena sem nad food photography in fotografijo nasploh, z največjim veseljem izkoristim kakšen dan za to, da postavljam scene, preizkušam nastavitve in ugotavljam kako in kaj. Večino dneva mi po glavi hodijo recepti, ki me mikajo in jih moram preizkusiti, zvezki so polni idej, ki čakajo na uresničenje. Vedno pa sem vesela tudi vaših predlogov, zato pustite kakšen komentar 😉

Del svojih sanj sem uresničila s svojo prvo knjigo receptov Vsakdanja peka brez jajc in mleka. Knjiga je razprodana, v nastajanju pa je že druga.

Noro zadovoljna sem tudi z eteričnimi olji, zato rada kdaj podelim svojo izkušnjo ali nasvet. Stremim k naravnemu življenju in s tem tudi k naravni negi ter zdravljenju – tako najdeš na strani tudi kak koristen napotek v tej smeri. Upam, da najdeš kaj zase in prideš še kdaj!

Dobrodošla! Dobrodošel!